Norsk nettbutikk | Fri frakt ved kjøp over kr 800 | Levering innen 2-5 dager
Fri frakt ved kjøp over kr 800 | Levering innen 2-5 dager
Hvorfor velge fiolett glass til dine produkter?

Hvorfor velge fiolett glass til dine produkter?

Fiolett glass er et unikt og innovativt alternativ til tradisjonell glassemballasje, og det er flere gode grunner til å velge dette materialet til dine produkter. 

  • Fiolett glass filtrerer de skadelige strålene i det synlige lysspekteret, noe som betyr at innholdet beskyttes mot UV-stråler og andre lyskilder som kan ødelegge kvaliteten. Dette er spesielt viktig for produkter som er følsomme for lys, som for eksempel vitaminer og næringsstoffer.
  • Fiolett glass tillater deler av UVA og infrarøde lysbølger å slippe inn, noe som bidrar til å holde produktene friskere over lengre tid. Dette lyset har vist seg å ha en positiv effekt på innholdets holdbarhet og kvalitet, og kan bidra til å forlenge levetiden til produktene.
  • Et annet viktig aspekt ved fiolett glass er at det er biofotonisk. Biofotoner er lysenergier som finnes i naturen, og dette glasset er utformet for å la disse energibølgene passere gjennom. Dette kan ha en positiv effekt på innholdet i glasset, da det kan bidra til å aktivere og forsterke de naturlige egenskapene til produktene. Forskning har vist at biofotonisk glass kan hjelpe til med å øke effekten av naturlige ingredienser i kosmetikkprodukter, som dermed kan øke cellefornyelsen og forbedre hudens utseende.
  • Fiolett glass er selvfølgelig 100% resirkulerbart. Glasset er også svært godt egnet for gjenbruk. Dette betyr at du ved å velge fiolett glass fra Miron, bidrar til å redusere avfall og beskytte miljøet.

Samlet sett, er fiolett glass et svært miljøvennlig og bærekraftig alternativ til tradisjonell glassemballasje. Det beskytter mot skadelige lysstråler, holder produktene friskere over lengre tid og kan bidra til å øke effekten av naturlige ingredienser. Når du velger å handle fra en nettbutikk som Malva.no, kan du være sikker på at du gjør et godt valg for både produktene dine og miljøet.

Forrige artikkel DIY - Lag dine egne kremer og salver hjemme
Neste artikkel Hvilke trender finnes innen miljøvennlig emballasje?